Vejret phuket april

Vejret i Phuket i april – Godtur.dk

Temperaturerne i Phuket er virkelig varme i april med laveste temperaturer på 27°C grader og temperaturer så høje som 30°C grader.

Phuket – Hvordan er vejret? Læs mere om vejret her

I april er dags maksimum gennemsnits temparturen i Phuket +33.9 °C, og minimum +25.8 °C. Den varmeste målte dag i april var +37.8 °C og den koldeste +20.5 °C.

Vejret i Phuket i april 2023 | 14-dages – Vejreti.com

Vejret i Phuket i april 2023 | 14-dages | Vejreti.com

Gennemsnitligt vejr Phuket i April ; Maksimal temperatur: 30°C ; Minimum temperatur: 28°C ; Tørre dage: 4 ; Dage med regn: 26 ; Nedbør: 122 mm.

Vores hjemmeside leverer vejrudsigter for det gennemsnitlige vejr i Phuket i april 2023, inklusive temperaturer i Phuket i april og det gennemsnitlige antal regnvejrsdage.

Vejret i Phuket i april – TurVejr

Vejret i Phuket i april

Komplet oversigt over Phukets vejr året rundt med klimatal for temperaturer, solskinstimer, vandtemperatur og nedbør. Alt om vejret på Phuket, Thailand.

Vejret i Phuket i april. Klimaet i Phuket. Vejr Phuket. Det bedste tidspunkt at rejse. Populære rejsedestinationer

Phuket vejr i April – Bedsterejsetidspunkt.dk

Phuket (region) vejr i April ☀️ Hvad er de høje og lave temperaturer? 🌦️

Læs mere om Phukets årstider og vejr – så er du forberedt til din ferie på … Planlæg din rejse til Phuket ud fra vejret. … April, 32, 26, 30, 140 ml.

Find ud af, hvordan vejret er i April for Phuket • Se klimaoplysningerne med gennemsnitlige temperaturer og nedbør til din perfekte solferie.

Vejret på Phuket året rundt – MitRejseVejr

Vejret på Phuket året rundt

Vejret ⛅ ⛅ Phuket ☀ ⛅ April ☀ ⛅ Information om temperatur, solskinstimer, vandtemperatur og nedbør i April for Phuket. Her finder du alle oplysninger …

Komplet oversigt over Phukets vejr året rundt med klimatal for temperaturer, solskinstimer, vandtemperatur og nedbør. Alt om vejret på Phuket, Thailand

Vejret på Phuket – Phuket.dk

I hele April kan du forvente hedebølge med tropisk vejr og gennemsnitlige temperatur over 33℃. Varmt vejr kan være farligt. Kig på UV-indeks, som er (11) i …

Vejret til Phuket i April 2023: temperaturer og klimabord

Temperaturerne kommer nemlig sjældent under 30 grader i dagtimerne. De varmeste dage får I, når I besøger Phuket i februar, marts og april. Her er …

Vejret i April i Phuket, Thailand 2021 – HikersBay

Phuket – Vejret i April i Phuket, Thailand 2021

Vejret i Phuket i April 2021. Rejseguide og råd. Læs en oversigt over klimaet. ✅ Vejrfænomener optaget i de foregående år i Phuket ☃ Vandtemperatur i lokaliteter i Phuket ☀ Ferie vejr for Phuket i April ☔. Temperatur, vand, nedbør, dage i vådt vejr og rådgivning på det bedste tidspunkt at besøge Phuket.

Vejret på Phuket, Thailand – Vejrudsigt for hele året

Keywords: vejret phuket april