Rengøringsprogram tv2

Det rene vanvid: Græsk rengøring – S1:E3 • 40 min – TV 2 PLAY

Det rene vanvid: Græsk rengøring – S1:E3 • 40 min – TV 2 PLAY

11. apr. 2022 — I en spritny og knofedt-krævende konkurrence dyster 10 rengøringsvanvittige danskere om at have bedst styr på skidtet.

I en spritny og knofedt-krævende konkurrence dyster 10 rengøringsvanvittige danskere om at have bedst styr på skidtet. Her er en plet ikke bare…

Har du rengøringsvanvid?: TV 2 søger deltagere til nyt program

20. dec. 2021 — “Programmet er et helt nyt program til TV 2 Zul, som vil hylde alle de store … der går mindst lige så meget op i rengøring.”.

Er du én af dem, der slet ikke kan få nok af at gøre rent? Én af dem, der slet ikke kan slappe af, før det sidste støvfnug er i bunden af støvsugerposen, alle overflader skinner og vasketøjskurven er tom? Så er du muligvis den perfekte deltager til en helt ny rengøringskonkurrence på TV 2.

Neel Rønholt bliver vært på nyt TV 2-program – BILLED-BLADET

Neel Rønholt bliver vært på nyt TV 2-program | BILLED-BLADET

28. mar. 2022 — Skuespiller Neel Rønholt er vært på TV 2 Zulus nye underholdningsprogram “Det rene vanvid”, der handler om rengøring.

Skuespiller Neel Rønholt er vært på TV 2 Zulus nye underholdningsprogram “Det rene vanvid”, der handler om rengøring.

Til nyt program: TV 2 søger folk med rengøringsvanvid

24. dec. 2021 — “Programmet er et helt nyt program til TV 2 Zulu, som vil hylde alle de store … der går mindst lige så meget op i rengøring.”.

Er du en af dem, der slet ikke kan få nok af at gøre rent? En af dem, der slet ikke kan slappe af, før det sidste støvfnug er i bunden af støvsugerposen, alle overflader skinner, og vasketøjskurven er tom? Så er du muligvis den perfekte deltager til en helt ny rengøringskonkurrence på TV 2.

TV 2 Zulu søger deltagere til nyt rengøringsshow – MigogAarhus

TV 2 Zulu søger deltagere til nyt rengøringsshow

20. dec. 2021 — Er du samtidig et kæmpe konkurrencemenneske, som har mod på at sætte dine rengøringsevner på prøve i et nyt og underholdende rengøringsshow på …

Har du en indre Monica Geller fra tv-serien Friends gemt i dig? Med andre ord: elsker du at gøre rent, og slapper du først af, når hver en afkrog er blevet gennemsprittet og afkalket? Bliver du ofte drillet af familie og venner pga.

Det rene vanvid på TV2: Rengøringsmanien hærger

Det rene vanvid på TV2: Rengøringsmanien hærger | avisendanmark.dk

6. apr. 2022 — Men hvorfor lave et program om noget, de fleste trods alt hader: Rengøring. Det kan ligne en fejlbedømmelse, men er det næppe. Enhver der kan …

Hvis nogen råber efter dig, at du lider af rengøringsvanvid, kan du være sikker på, at der er tale om kritik. En fornærmelse og en fornedrelse i retning af, at du er et lille menneske, der ikke har styr på livets ægte værdier a la du kan ikke tage dit livs nullermænd med dig i din sidste skjorte.

Det rene vanvid – Zulu prøver med rengøringskonkurrence

Det rene vanvid – Zulu prøver med rengøringskonkurrence – TV 2 Play

25. mar. 2022 — TV 2 Zulu afprøver nogle lidt sjove formater af og til. Det nyeste påfund er en rengøringskonkurrence med Neel Rønholdt som vært. Hun byder 10 …

Neel Rønholdt byder 10 rengøringsvanvittige deltagere velkommen til Danmarks største rengøringskonkurrence

‘Det rene vanvid’ Neel Rønholt skal være vært på nyt TV …

‘Det rene vanvid’ Neel Rønholt skal være vært på nyt TV-program

31. mar. 2022 — TV-programmet der bliver sendt på TV2 Zulu har fået navnet ‘Det rene vanvid’, og det kommer ikke overraskende til at handle om rengøring.

Neel Rønholt vil om ganske få dage tage hul på et helt nyt konkurrenceprogram på TV.

Rent hjem – Wikipedia, den frie encyklopædi

Rent hjem er en tv-serie, der blev sendt på TV 2 i 2004 og kørte over 2 sæsoner, fra 2004-2007. Rent hjem. Links. Rent hjem på IMDb (engelsk) Rediger på …

Rengøringsvanvid på TV2: Festivaltoiletter og beskidte hunde

Rengøringsvanvid på TV2: Festivaltoiletter og beskidte hunde – Avisen.dk

30. mar. 2022 — Skuespillerinden Neel Rønholt er vært i en ny tv-konkurrence, hvor ti deltagere med rengøringsvanvid kæmper om at pudse og polerere sig til …

Skuespillerinden Neel Rønholt er vært i en ny tv-konkurrence, hvor ti deltagere med rengøringsvanvid kæmper om at pudse og polerere sig til tops.

Keywords: rengøringsprogram tv2, tv2 rengøring, rengøring tv2