Plantespiser synonym

planteæder — sproget.dk

Plantespiser betyder veganer. Hvordan bruges ordet plantespiser? Ordet plantespiser bruges som regel i midten af ​​en sætning og udtales som det staves.

Synonym for Plantespiser – Synonymbog.com

Synonym for Plantespiser

Vi fandt 2 løsningsforslag for ordet PLANTESPISER som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til PLANTESPISER.

Beskrivelse og synonymer for ordet Plantespiser

PLANTESPISER – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Behov for synonymer til PLANTESPISER for å løse et kryssord? … Larven lever som plantespiser på blåbær, blokkebær, tyttebær, og tranebær. Kilde:Wikipedia …

Synonym til PLANTESPISER i kryssord – Kryssordbok

Synonym til PLANTESPISER i kryssord – Kryssordbok | Gratiskryssord.no

Synonym for Plantespiser her finder du alle synonymer af Plantespiser sammen med snesevis af andre måder at udtrykke det samme koncept.

Behov for synonymer til PLANTESPISER for å løse et kryssord? Plantespiser har 13 treff. Her får du hjelpen du trenger og med vår smarte kryssordhjelper går søket lekende lett.

Plantespiser Synonym

Plantespiser Synonym – Dansk Synonymer

Synonym til plantespiser på 2 bokstaver. fe · Synonym til plantespiser på 3 bokstaver. elg · sau · Synonym til plantespiser på 5 bokstaver. hjort · kanin · rådyr …

Synonym for Plantespiser her finder du alle synonymer af Plantespiser sammen med snesevis af andre måder at udtrykke det samme koncept

Synonym til PLANTESPISER

Synonym til PLANTESPISER – synonymer.no

Søk på ord og antall bokstaver. Synonym til PLANTESPISER i kryssord. 25 treff. Filtrer på søkeord ved å fylle inn bokstaver i boksene nedenfor. 3 bokstaver:.

Hva er synonym til PLANTESPISER? Søk og finn løsningen i ordboka.

Synonym til PLANTESPISER i kryssord

Synonym til PLANTESPISER i kryssord | Kryssord.no

Substantiv · Bøjning · Antonymer · Synonymer · Beslægtede ord og fraser.

Trenger du hjelp fra vår kryssordbok? Vi har synonymer til PLANTESPISER for å løse ditt kryssord. «PLANTESPISER» har 25 treff. Tjenesten er helt gratis.

planteæder – Wiktionary

Synonym planteæder Se også carnivor omnivor. herbivorer – af det latinske herba for plante og vorare for æde – såsom elge, urokser, bisoner og vildheste …

herbivor — Den Danske Ordbog – Ordnet

Plantespiser betyr. Denne siden inneholder synonymer, betydninger og viser forekomsten i kryssord for Plantespiser, i både bokmål og nynorsk.

Plantespiser — Synonymer, betydning og bruk – OrdetBetyr.com

Synonym til Plantespiser

Plantespiser betyr. Denne siden inneholder synonymer, betydninger og viser forekomsten i kryssord for Plantespiser, i både bokmål og nynorsk.

Keywords: plantespiser synonym