Oure efterskole anmeldelser

Læs kundernes anmeldelser af intra.oure.dk – Trustpilot

Hvor mange stjerner vil du give Oure? Slut dig til de 8 personer, der allerede har bidraget. Din oplevelse tæller.

Efterskoler i Oure – Bedømmelse.dk

Efterskole, Oure – Efterskoler i Oure – Bedømmelse.dk

Oversigt over efterskoler i Oure. Du kan læse bedømmelser og anmeldelser af de enkelte efterskoler, og se en karakter for hver efterskole, der er blevet …

Efterskoler i Oure og bedømmelser af områdets efterskoler. Læs om andres oplevelser og erfaringer, når du skal finde en efterskole i Oure, og se hvilke efterskoler andre synes bedst om.

Efterskole erkender: To elever bortvist efter at have udsat …

Efterskole erkender: To elever bortvist efter at have udsat medelev for mobning og racisme

8. jan. 2021 — To elever er blevet bortvist fra Oure Efterskole på Sydfyn efter at have udsat en anden elev for racisme og mobning. Derudover har den …

Oure Efterskole oplyser, at bortvisningen bl.a. sker som konsekvens af, at eleven, der blev udsat for mobning og racisme, har valgt at afslutte sit ophold.

Oure Efterskole | School | Oure – top10place.com

Oure Efterskole | School | Oure

Oure Efterskole udgør sammen med Oure Gymnasium og Oure Højskole Skolerne i Oure Sport & Performance – grundlagt i 1987. Where is Oure Efterskole located ?

How popular is Oure Efterskole in Oure – View reviews, ratings, location maps, contact details

Oure Efterskole smider knap ti elever hjem | faa.dk

Efter efterskole-ballade: Oure Efterskole smider knap ti elever hjem | faa.dk

3. jun. 2019 — Ballade på Oure Efterskole. Natten til mandag den 20. maj stormede et større antal elever fra Oure Efterskole den nærliggende Vejstrup …

Forstanderen på Oure Efterskole, Carsten Petersen, vil ikke ud med et eksakt tal for hvor mange elever, der er blevet sendt hjem for at have lavet ballade på Vejstrup Efterskole for to uger siden. Og garantere, at det er de rette, der er blevet smidt hjem, kan han heller ikke. Men der er styr på sit..

Oure Efterskole – det perfekte afsæt for dit videre liv

Få et aktivt efterskoleophold på Oure Efterskole. En hverdag fuld af sport eller kreative fag som dans, musik og skuespil. Læs mere om vores forskellige …

Få et aktivt efterskoleophold på Oure Efterskole. En hverdag fuld af sport eller kreative fag som dans, musik og skuespil. Læs mere om vores forskellige linjer.

Drugrape og voldtægt: Oure-elev deler egne erfaringer

9. feb. 2017 — Nanna Daugaard Wolff, som nu går på højskole i Oure, blev som 17-årig … Her er tallet gået fra 398 anmeldelser i 2010 til 744 i 2016.

Løb løbsk: Efterskole stormet af elever fra nabo-skole

Løb løbsk: Efterskole stormet af elever fra nabo-skole – Ekstra Bladet

21. maj 2019 — Sådan indleder en efterskole-elev fra Vejstrup Efterskole et brev til nationen! om den måde eleverne fra naboefterskolen Oure opførte sig på …

Traditionen med at lave ballade på naboskolen, fordi skoleåret er ved at slutte, er normalt en sjov oplevelse. Men natten til søndag løb det løbsk på Fyn.

Anbefalinger af Oure Efterskole – Carepilot

Se oplysninger og anbefalinger af Oure Efterskole på Carepilot – hele Danmarks … Find også andre Efterskoler i . … Skriv en anmeldelse; Efterskoler.

Elever blev kaldt “neger” og udsat for terrorjokes på efterskole

Elever blev kaldt “neger” og udsat for terrorjokes på efterskole – nu beklager forstander – TV 2

12. feb. 2022 — Sidste år blev to elever sendt hjem fra Oure Efterskole, efter at de gennem længere tid havde mobbet og opført sig racistisk over for en …

Forstanderen beklager, at eleverne, der har været udsat for racisme, ikke har haft en følelse af, at skolen handlede på problemet.

Keywords: oure efterskole anmeldelser