Hjernetræning app

Lumosity – Hjernetræning i App Store – Apple

Træn din hukommelse og koncentration. Træningsprogrammet Lumosity udfordrer din hjerne og bruges af over 85 millioner mennesker globalt.

Drop de dyre apps: Træning af hjernen er gratis – Videnskab.dk

Drop de dyre apps: Træning af hjernen er gratis

29. sep. 2022 — Markedet flyder over med apps og programmer, som i flotte videnskabelige vendinger lokker med løfter om at forbedre hjernen. Men virker de?

Markedet flyder over med apps og programmer, som i flotte videnskabelige vendinger lokker med løfter om at forbedre hjernen. Men virker de? Og hvis ikke – hvad gør så?

5 apps til at træne hjernen – Telenor

Leg og lær med disse 5 sjove apps til børn i alderen 4-10 år

5 apps til at træne hjernen · Not Not – Logisk tankegang og orientering · Easy Game – Gåder og tricky problemstillinger · Elevate – Underholdende hjernetræning.

Vi har samlet 5 apps, der kan hjælpe dit barn med, at blive klar til blandt andet dansk, matematik og engelsk – uden at det behøver at blive kedeligt.

Peak – Hjernetræning – Apps i Google Play

Peak er det sjove, gratis træningspas designet rundt om dig. Peak bruger hjernespil og puslespil til at udfordre hukommelse, sprog og kritisk tænkning til …

Træn din hjerne med de mest populære hjernetræningsspil i Play Store

Dansk hjernegymnastik hitter som app – Berlingske

Dansk hjernegymnastik hitter som app

28. aug. 2014 — Den danske app-udvikler Brain+ har international succes. En halv million brugere har downloaded deres app, og Apple har givet et skulderklap …

Den danske app-udvikler Brain+ har international succes. En halv million brugere har downloaded deres app, og Apple har givet et skulderklap med kåring af appen som »Bedste Nye App«.

Praktiske og sjove apps der hjælper med at træne din hjerne

Praktiske og sjove apps der hjælper med at træne din hjerne – Dourun.dk

2. feb. 2023 — Unibet-app til poker. Måske en mere utraditionel metode til hjernetræning er online betting, men den er god nok. Poker er en af de øvelser, …

App forbedre hjernens hukommelse og reaktionsevne

Hjernegymnastik: App forbedre hjernens hukommelse og reaktionsevne

Prisbelønnet app forbedrer din hjernens kognitive funktioner gennem sjov og underholdende … Men virker den slags hjernetrænings apps nu også?

Prisbelønnet app forbedrer din hjernens kognitive funktioner gennem sjov og underholdende hjernegymnastik.

Hjernetræning – en oversigt

Hjernetræning – en oversigt. Denne oversigt skal hjælpe til at vælge apps og computerprogrammer til kognitiv rehabilitering af personer med hjerneskade. Man kan …

3 apps til din skarpe hjerne – Komputer.dk

3 apps til din skarpe hjerne | Komputer.dk

24. aug. 2017 — 3 apps til din skarpe hjerne · 1. Peak. Med Peak får du hovedbrud opdelt efter emne. · 2. Elevate. I Elevate er der masser af hovedbrud, og appen …

Træt af Sudoku? Her får du 3 spændende apps, som sætter gang i din hjerne med små hovedbrud og gåder i dagligdagen.

Hjernegymnastik : 4 sjove børne-apps der styrker …

Hjernegymnastik : 4 sjove børne-apps der styrker hukommelse og logisk tænkning – Vores Børn – ALT.dk

1. sep. 2015 — Gør hjernetræning til god underholdning med leg og sjove apps. Vi har fundet 4 apps til børn der træner hukommelse og logik.

Gør hjernetræning til god underholdning med leg og sjove apps. Vi har fundet 4 apps til børn der træner hukommelse og logik.

Keywords: hjernetræning app